BILA REZEKI DATANG..

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

ASSALAMUALAIKUM WBT

Akhirnya aku berkesempatan jugak nak menukilkan sesuatu kat belog aku nie.
Aku bukan jenis yang ada idea mencurah curah ke ladang gandum macam blogger lain.
Ada je cerita dorang nak sembang kat belog memasing.
Al-maklum lah aku nie ada life. *lahh sangat*

Malam nie entah kenapa terasa nak dengar semua lagu Ella.
Paling aku minat lagu Sepi sekuntum mawar merah.
Dapat karaoke lagu ni memang layan tapi tak larat nak bawak.
Plus, suara tak sedap. HAHA.

Sekarang nie bukan Ella yang aku nak sembangkan.
First of all, aku nak bersyukur kepada Allah SWT sebab aku dah dapat kerja.
Hampir dua bulan jugak aku 'tanam anggur' bawah katil.
Walaupun gaji tak besar, tapi ada jugak orang sudi nak amek aku kerja kan. HEHE.

Dekat dua minggu dah aku training. Ada lagi sebulan lagi training kalau ikut jadual.
Itu kalau ikut jadual, kalau ikut aku sendiri memang hari nie kerja hari nie jugak dapat gaji. HAHA.
Benda paling best bila kerja nie ialah GAJI.
Gaji woi!! Siapa tak suka kan.
Dan dan minggu depan nak gaji, semalam jugak henset aku rosak.
Dah susah aku nak call trainer kot kot aku nak amek mc ke apa. HEHE.

Dikesempatan ni, aku nak menyeru kat semua orang supaya melakukan derma kilat sempena aku punya henset rosak. HAHA.
Akhir kata, mata dah berat besok kerja jom tidur.

Mesej untuk mereka mereka yang tak dapat call aku. HEHE.


SELAMAT MALAM.