kasih mama!


AS'SALAM!

entry kali nie aku nak cite pasal MAMA aku!
bnd nie jadi time aku kt kolej lagi..

ade la satu hari tu family aku pergi bercuti.
macam biasa la. aku salu di tinggalkan.
sebab time tu aku ade kt kolej.
so memang tak dapat ikut la cite dye. HEHE.

then, MAMA aku kol.
dye tny nak baju takk..? (aku tercengang!!)
aku ckp baju ape..? tok ape..?
MAMA aku ckp, saje nak beli kan tok aku. #macamperli
sebab aku tak ikut kann.
so aku ckp laa, beli je pape. #ayatredha
tak kesah.
so MAMA aku pun beli laa.

aku ckp hantar kt kolej.
sebab tak sabar nak tgk kann. #gedikk
MAMA aku pun hantar laa.
siyes lawa baju tu.
#senyumlebar aku mase tu
tetibe aku nak try baru perasan.
baju tu kecik, bukan size aku.
#akudahterkeduseketika

tapi aku still lagi simpan baju tu.
dari MAMA aku kan.
even dye tak tau size anak dye yg dah besar nie,
dye tetap SAYANG AND ENGAT anak anak dye.
dye la pempuan yg aku paling SAYANG dalam dunia nie.
takde pempuan laen aku sayang lebih dari dye.
memang aku anak mak. #sowhat
siyes aku takley hidup tanpa dye.
 MAMA, I LOVE YOU! 
:)



16 comments:

cik Beskod said...

wow so sweet huhuhu...

Azar Azlan said...

@cik Beskod sweet gan mama jela. awek takde. hehe

NURUL SI PIPI TEMBAM said...

dah follow sini :) hehe

nadia fatihah said...

ahh tacim nyer. nak cakap cenggitu gak la.

i love you umi :)

Azar Azlan said...

@nadia fatihah haha. boleh je. cakap hari2 :)

azurie said...

good that u love ur mom better than ur girlfriend :)

Azar Azlan said...

@azurie cuz i dun have one. hehe. but still love my mum the most :)

miss Tira said...

ololo...sweet =)

Azar Azlan said...

@miss Tira haha. sweet lagi miss tira :)

miss Tira said...

opsss...blushing jap...=p

Azar Azlan said...

@miss Tira haha. mengade ey. :)

miss Tira said...

hehehe =)

::Emy`s st0ry mAu cElita:: said...

wehh.. cter mcm trgntung jerr braderr weyy,,

Azar Azlan said...

@miss Tira gelak saje. hehe

Azar Azlan said...

@::Emy`s st0ry mAu cElita:: ape yg tergantung nye..?

ieqa said...

Ololooo sygnye mama die kat die :)