LARI DARI DITANGKAP POLIS!!


AS'SALAM!

entry kali nie mesti la tertumpu pada gamers kan.
terutama pada kaki kaki gamers kat luar sana yang 24/7 depan PC main game.
mesti ada yang dah tau and tak tau dengan game nie.
game yang aku nak cite nie adalah game lumba kereta.
THE NEED FOR SPEED : THE RUN
macam yang korang tau, game nie adalah game lumba kereta.
dah lumba mesti la kena kejar dengan polis kan.
lumrah la tu.
kalau takde polis, tak best laa. HAHA.
so ape yang menarik pasal game nie adalah dye ade kereta baru. YUHUUU!
antaranya; LAMBORGHINI AVENTADOR, CHEVROLET CAMARO ZL1 and the all new PORSCHEE911 CARRERA S.

sape sape yang tak main lagi tu.
cepat la pegi kedai game dan beli game nie. best kott.
ade banyak challenges.
enjoyy!!









1 comment:

GreenAppleKu.com said...

TQ sebab terjah blog saya and wish me luck : )