CHECK HARGA BLOG!!


AS'SALAM!

Tutorial kali ini aku nak share dengan korang cara nak check harga blog korang. Mane tau kot kot harga blog korang tinggi ke. :)

1. Masuk website dulu, tekan SINI.
2. Isikan URL korang kat kotak yang disediakan tu.

*Click untuk lebih jelas.

Nanti harga blog korang keluar la. Boleh la gadai lepas ni. HEHE.

*Yang bulat tu harga blog.

p/s : Korang try la, pastu komen kat aku dapat berapa. HEHE.


8 comments:

liyana izzati said...

Hahha. Blog aku RM 1,436.99. Murah siot! Sape nak beli? Angkat tangan =_=

stfzn nana said...

mahalnya harga blog . woaaaa . kalau dapat duit tu macam macam boleh beli haha

Bella Razali said...

Haha sweet jewp entry cm ni,woa bella kalah oh harga bella turun RM 1,209.46 jewp .

CekbOlat-bOlat said...

8,266.94.. perghhh !

Azar Azlan said...

@liyana izzatihahaha. okay latew. aku pun 4K je. :P

Azar Azlan said...

@stfzn nanahaha. tau takpe. jum la jual. tak pun kasi traffic naik. mesti harga naik :P

Azar Azlan said...

@Bella Razalihaha. cute ke entri nie? :P .okay latew. ade harga gak. hehe

Azar Azlan said...

@CekbOlat-bOlatperghh. 8K kott. masyuk. hahaha