[video] ROKOK DAN KOPIAH DARI MATLUTHFI!!


AS'SALAM!

 
Hari ni aku nak share video Matluthfi yang totally sangat best dan banyak pengajaran dalam setiap video videonya.

Video terbaru dari Matluthfi nie dah ditayangkan 3 hari yang lalu di laman Youtube dan jumlah penonton telah mencapai sebanyak 93 ribu penonton.

Banyak pengajaran selama 13 minit dan sesuai ditonton oleh semua lapisan masyarakat.Antara ayat ayat yang aku suka dalam video ni,


KEPERCAYAAN TANPA RASIONAL - BUTA
RASIONAL TANPA KEPERCAYAAN - KONTANG

So korang layan la video nie okay. Cuba cuba la faham ape yang tersirat dalam video nie. Nanti story mory kat aku. HEHE. enjoyy!!


No comments: