APA JADI MINGGU LEPAS..??


AS'SALAM!
ROCK WITH YUNA....? HERE!

Setelah sekian lama tak update, baru la sekarang aku dapat menggerakkan jari jemari aku yang tak seberapa tembam nie untuk 'menari' kat keyboard aku nie. Kesian blogg aku, berhabuk dah. HAHA.

Merepek sudah aku petang petang nie. Buat masa sekarang aku agak busy dari minggu lepas sampai la hujung minggu nie. Ada je aktiviti yang ada. Minggu lepas ppk (fakulti) aku ada anjurkan sukan. Aku pun join la. Macam biasa laa, aku main futsal je. Itu je yang aku minat. Main tengah panas pulak tu. Habis 'rentung' sudah kulit aku.
Dengan izinnya dan usaha, aku mampu dapat tempat ke-3 je. Syukur!





 *Teruk muka aku time nie. HAHA.
Dan pada masa yang sama jugak, kawan kawan dalam group UniMAP Blogger United ada buat gathering. Nak kenal kenal sesama blogger Universiti katanya. Niat memang nak pegi, sebab rasa best tapi apa kan daya. Takde rezeki kot, maybe next time. Jangan lupa jemput lagi. :)

*Sorry letak video korang dalam blog aku. :)

CRAZY ABOUT INTERNET...?

4 comments:

Mknace said...

^_^
Terbaeekkk!!!!
I'm back
Singgah dari mknace unlimited

CekbOlat-bOlat said...

yg mle2 tu hnsem yg bgi ucpan ^^ hehe
azarrr ! kaw mct yg pendek tuh kan? yeahhh.. aku dpat cam.. wekwek =P

Azar Azlan said...

@Mknacehaha. ape yang terbaek nye? :P

Azar Azlan said...

@CekbOlat-bOlathaha. salah! aku yang hitam2 gelap tu. pakai kasut oren. haha