HAPPY BIRTHDAYY BLAST!!



ASSALAMUALAIKUM WBT.

HAPPY BIRTHDAY TO ME,HAPPY BIRTHDAY TO ME,HAPPY BIRTHDAYY TO AZAR,HAPPYY BIRTHDAYY TO ME!
HAHA. Gila apa aku nyanyi sorang sorang nie. Mesti banyak orang cakap aku meroyan. LOL.
btw, hari ni birthdayy aku yang ke-22. OMG!
Aku masih muda. HAHA.

Apa apa pun aku bersyukur sebab ALLAH masih berikan aku pinjaman nyawa untuk hidup dalam dunia yang sementara nie. #Alhamdulillah
Yang wish kat Facebook and Twitter tu, terima kasih yaa :)
Dan tak lupa jugak kat kawan kawan aku yang berjaya memperdayakan aku dengan tipu helah dorang. #dang
Habis aku kena tepung time tu. Tapi happy la dapat lepak lepak dengan dorang. Semua kepala gilaa. Penat aku gelak. Bestfriend EVER!!
Thanks guys :)
Kat bawah ni aku dah letak sorotan sorotan gambar time jumpa haritu lepas 5 tahun tak jumpa. #lamagilaa


 

 








p/s : Aku tak puas hati, semua mesti kena ! :D







15 comments:

kewchik said...

Epy besday ! , Mude ke ? Hii , sy lagyy mude . Haha xD

Azar Azlan said...

@kewchik haha. yeke? alaa sy nak muda gak :P

BuDaK BaEk said...

woohoo...bezday boy ~! hehe...
happy bezday..may allah bless u always.. :D

Baby Qalesya said...

Hepy Bday mr.suak :)dh tua lah!Bile nk kawen?HAHHAHAHAHA!

Arra Ahmad said...

wah..birthday boy..22? tua dah tu..haha

Azar Azlan said...

@BuDaK BaEk tengs budak. hehe. may Allah bless u too :)

ieqa said...

NAK AYAM TU JUGAKKKKK!

nollyfyenee said...

hepi birthday ye...singgah blog saya juga n wish hepi birthday okeyh..haha
http://secantiknurani92.blogspot.com/2012/01/kematian-begitu-dekat.html

Azar Azlan said...

@Baby Qalesya kawen? haha. lambat g la. kalau cite kawen skang rimas! :P

Azar Azlan said...

@Arra Ahmad haha. muda lagi latew. takde tua nye :P

Azar Azlan said...

@Arra Ahmad haha. muda lagi latew. takde tua nye :P

Azar Azlan said...

@ieqa nak ayam pergi beli sendiri. HAHA

Azar Azlan said...

@nollyfyenee okay nolly. tengs :)

munga roses said...

Owhh tak jemput kita pun :(

Azar Azlan said...

@munga roses tak sempat nak jemput adik :)