BLOGG GUA BERAT TAK KATA PAKJOE!!


AS'SALAM!


Nie lagi satu segmen yang aku join. Rajin betul aku join segmen sejak akhir2 nie. Support blogger kata. Kali nie blogg yang aku join ialah blogg PakJoe. Jiwang lagu dia. HEHE.

Nie aku nak jawab soalan PakJoe :
Blogg PakJoe tak berat pun. Biasa je. Takde la nak tunggu loading macam tunggu siang ke malam. HEHE. Jangan tambah benda yang merepek repek kat blogg tu. Nanti berat nayo la. HEHE.

Nie soalan untuk PakJoe pulak :
Rasa rasa blogg saya nie berat tak PakJoe...? JUJUR!! HAHA.

Apa apa pun aku suka ayat PakJoe yang berbunyi,
"Hari ni kita bantu org, esok lusa org bantu kita, insyaAllah"
sama macam ayat aku kat Segmen Nisa.

Sape nak join boleh join. Click je kat gambar.
enjoyy!!


6 comments:

cerita best said...

tq la sbb join...kkk belik pada salan 2 td blg nie x la berat sgt basa ja dgn jujur pakjoe ckp

Azar Azlan said...

@cerita best haha. yeke tak berat? style la pakjoe. :P

Asy Faro said...

salam kenal. -Asy Faro.
setiap kali menulis entry d blog, aku target nak menceriakan dan mencuit hati sesiapa saja yang membaca. Jadi nak ajak kau usha blog aku untuk mengetahui kritikan dan pendapat terhadap penulisan aku. be my follower is an extra bonus for me (if n only if u find my blog interesting) =D

cerita best said...

sori2 pakjoe lupa lak nk bg tau dekat semua bloger yg nma segmen yg tuan blog join akn dinaik setiap hari sabtu 9.00pm tuan blog tggu ja nnt pakjoe akn hantar senarai link yg sudah join SEGMEN : BLOG GUA BERAT TAK? blog dekat satu per satu sabar ye....pa2 pun pakjoe minta maaf sgt2 sbb pakjoe lupa nk bg tau besa la dok makan semut selalu heheheeh pa2 pun pakjoe nk bg tau lg nie setiap hari sabtu macam biasa la klo dekat blog pakjoe SEGMEN kul 9.00am harap join tau hehehehe alamak terbuat karangan la pulak sori erk heheheh

cerita best said...

sori la sbr pakjoe bls lambar sbb pakjoe bz sekarang nie btl ka nk tukar bannar klo nk hantar msg dekat fanpage pakjoe(cerita best)

suha said...

selamat bersegmen (^_^)