TINGKATKAN FOLLOWER BERSAMA NISA!!


AS'SALAM!


'TINGKATKAN FOLLOWER SEKELIP MATA....??'
Dengar tajuk entry je dah berkelip kelip mata nie. Tuan punya blogg nie nama Nisa. Aku join segmen nie bukan sekadar nak tingkat follower je tapi nak 'support' blogger lain untuk segmen dorang. Yela, mana tau nanti aku buat segmen, orang taknak join pulak sebab aku tak join segmen orang lain. Bak kata orang putih tu, 'What goes around, comes around'. Cewahhh!

So, satu benda yang aku TAK SUKA tentang blogg Nisa ni adalah ................................?? Hurmm, aku rasa macam takde. Sebab aku pun baru je datang blogg dye. HEHE.
Dan yang aku SUKE pulak tentang blogg Nisa nie ialah header dye yang ada gambar dye pakai 'spec' besar warna hitam. Menawan gitu. HAHA. Plus aku suka lagu 'Someone Like You' dalam blogg dye.

Untuk korang yang nak join segmen nie, jum lah. Join ramai ramai kasi padat, mendap blogg dye dengan blogger lain. HEHE.
enjoyy!!


7 comments:

erleena said...

UYOHHH eh benci lipas ceittt

Azar Azlan said...

@erleenahaha. jgn ckp u suka lipas? :P

erleena said...

hahaha ofcoz la tak ! lipas ad lam blik air , lari mnjrit2 kuaq HAHA

Azar Azlan said...

@erleenahaha. yeke? gila style cam tu. i ade kucing suka kejar lipas. nak pnjam? :P

~ieda~ said...

jln2 n follow cn dr segmen nisa...jom singgah blog ida ^_^

TiTi said...

suka blog ni! kemas :D

singgah dari segmen yg sama ^_^

sue perbs.. said...

sy dtg.. hehe.. dtg n folo dri segmen same.. jempot2 ke blog.. btw, header tu sngt smart