LIVE STREAMING, MALAYSIA VS THAILAND!


AS'SALAM!


Perlawanan bola sepak Sukan SEA 2011 antara MALAYSIA vs THAILAND akan berlangsung pada hari Rabu, 9HB.November.2011, pukul 5.00 petang. Ini merupakan perlawanan kedua Malaysia selepas seri tanpa jaringan dengan Singapura Isnin lepas.


Mungkin kali ini Malaysia mampu meraih tiga mata menerusi perlawanan ini.
Live streaming boleh ditonton menerusi link digambar bawah ini.

*click pada gambar untuk live streaming.


4 comments:

MISS COFFEE said...

weh, petang ni ka atau rabu depan?

Azar Azlan said...

@MISS COFFEEhari nie la. :)

MISS COFFEE said...

tengok...tapi tak hbis..
ada tetamu mai rumah..aiissshhh...takkan nak melenggak depan tv~~~hehe..

ehh,,ehh..nak tanya ni aku cari shout box tak jumpa..memang tak disediakan ke??

Azar Azlan said...

@MISS COFFEE ada la. shout aku yg kt tepi nie. gambar domo. click je. nnt dye kuar. :)