ARGHHH, APA AZAM 2012..??



ASSALAMUALAIKUM WBT.

NEW OFFERS HERE!


:: SELAMAT DATANG 2012 ::

Wahh, tup tap tup tap dah masuk 2012 dah kita sekarang kan. Syukur lah keatas Ilahi sebab dengan limpah kurniaNya kita masih lagi mampu bernafas di tahun baru ini. Alhamdulillah :)

Dah macam trend kan, kalau masuk tahun baru je mesti nak kena azam tahun baru. Paling kurang pun mesti ada satu. Dah kalau semua orang ada, aku pun nak ada jugak. Dan azam aku pada tahun nie ialah..........................?? Arghhhh, aku takde azam!!

Actually, aku pun tak pasti apa yang dimaksudkan dengan azam tu.
Kalau ikut kamus, azam tu ialah kemahuan ( keinginan, cita cita dan sebagainya ) yang sangat kuat, tujuan ( yang sesungguhnya ). Itulah dia azam. HEHE.

|| AZAM AKU UNTUK TAHUN 2012 ||
  • Nak bawak MAKBAPAK aku pergi Mekah. [azam yang belum tercapai lagi]
  • Solat penuh 5 waktu tak tinggal. InsyaAllah [kantoi pernah tinggal]
  • Dapat keputusan cemerlang setiap semester, DL. InsyaAllah :) [azam baru]
  • Nak penuhkan wishlist [list baru]
  • Dan yang paling nakal, dapat awek! HAHA. [hilang semua azam aku camtu]
HAHA. nie la azam aku. Boleh ke camtu? Kalau tak boleh lantak pi la. Azam aku, suka aku lah. HEHE.
enjoyy!!


*Calendar 2012!!

jum tengok bunga api kat sini.
http://www.icq.com/img/friendship/static/card_16961_rs.swf

MAYBANK MAKES SOME DIFFERENT!

37 comments:

Nisa Greennnpanda said...

hope sumer azam awk t'capai..

wah2..azam last tue.. aish, hehe.. >_<

Aesya Zealous said...

azam last xleh blah.. haha

slmt thun baru ;)

faY said...

=) happy new year

Cik tikah said...

selamat tahun baru :)

Azar Azlan said...

@Nisa Greennnpandaterima kasih nisa :) ehem, yang last tu saje je. HEHE

Azar Azlan said...

@Aesya Zealousselamat tahun baru jugak :) yang last tu azam baru :P

Azar Azlan said...

@faY happy new year too :)

Azar Azlan said...

@Cik tikah selamat tahun baru jugak cik tikah :)

Rowena Zainuddin said...

Good Luck tau.
Semoga dpt achieve semua azam baru tu :D

Azar Azlan said...

@Rowena Zainuddin thanks rowena :)

anis scha said...

azam last. hahaha :D

kakak said...

nak sambung blajar insyaALLAH doakan ye ;)

Azar Azlan said...

@anis scha azam last tu abaikan anis. HAHA

Azar Azlan said...

@kakak saya doakan kakak dapat sambung belajar ye :)

fahmie firas said...

lawa blog ni.. selamat tahun baru.. done following u :)

Azar Azlan said...

@fahmie firasmekaseh broo. follow kau gak :)

miss aiai said...

happy new year.. hope semua azam tercapai, amin :)

aienhashimm said...

GOOD LUCK dengan azam kamu tu ,,

:D

Azar Azlan said...

@miss aiai amin~ thanks aiai :)

Azar Azlan said...

@aienhashimm thanks aien. you too :)

Eazy Izzuddin said...

selamat tahu baru ...
salam singgah here..
;)

dayanQueen said...

thniah azam yg 1st tu..mudah2an tercapai..smoga berjaya~~

ieqa said...

Azam last sekali tu tak bole blaa gila! Haha

Emmy Natiella said...

hahahha azam yg last tu mmg nakal , semoga dapat awek yeee :D

sy takde azam la , camno? :P

Azar Azlan said...

@Eazy Izzuddin selamat tahun baru jugak :) jemput2 singgah. air takde laa. HAHA

Azar Azlan said...

@dayanQueen mekaseh awak. tapi rasa2 nya yang 1st tu tunggu saya keje kott . not now :)

Azar Azlan said...

@ieqa hahaha. jgn tunjuk sgt jeles kau kat sini . :P

Azar Azlan said...

@Emmy Natiella yang last tu main2 je. suka suka :D

kechixx said...

happy new year!;)

Azar Azlan said...

@kechixx happy new year jugak budak grade. HEHE

SyUhAdA said...

smoga sume azam tu trcapai ye..gud luck..

NOVA said...

kihkihkih.. azam yg last tu takleh belah ar.. hahahah.. amin harap2 dapat la ye n tercapai semua azam awak tu.. hihi

Eiqa Lyka Vandetta said...

mudah mudahan tercapai..amin ^^

Azar Azlan said...

@SyUhAdA haha. thank you :) .awak juga. hehe

Azar Azlan said...

@NOVA amin~ harap2 tercapai :)

Razil Tahir said...

semoga tercapai!! semoga 2012 a huge blast for us!! XD

jom lepak my blog jugak! XD
http://assignmentcscrazil.blogspot.com/2011/12/rea-razils-entertaiment-award.html

single is better said...

azam utk tahun 2012 masih blm ada lg..hehe..