RELEASE TENSION!!



ASSALAMUALAIKUM WBT.

Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!
Tension gilaa, study study tapi tak masuk. Kira itu kira ini bagai nak rak, jawapan tak dapat dapat. Aku memang takde bakat dalam matematik. Rase nak campak je buku nie kat muka member aku sebab tengok dia relax je tak study. #jeles. HAHA.

Tapi takpe, aku tension tak pernah marah marah. Itu semua merepek je time tension nak marah. Kalau tension apa lagi, ONLINE la kan. LOL.
Bila dapat online, haa mula lah lupa nak stop. Berjam jam jugak la mengadap laptop bukak Twitter je. HEHE.

So siapa siapa yang tengah tension or dah tak tau nak buat apa time online nie, jum kita main lukis lukis nak?
Korang click je link kat bawah nie. Kita tengok, korang ada bakat tak melukis. HEHE.

http://www.drawastickman.com/

Best pulak main lukis lukis nie.
enjoyy!!





Click my Churpchurp. Thanks :)





12 comments:

♥Lady Ainaa♥ said...

ahakx...stress bebeno nampaknyew... cam best je...nk trylah jge...ngeeee... bguslah tu, xde buat bende yg mengarut

Azar Azlan said...

@♥Lady Ainaa♥ haha. mmg bebenor stress nye. :P

CekbOlat-bOlat said...

huduhnyee..kahkahkah... xpe dri lukisan bolat paham.. kaw frust tonggeng2 ni

Azar Azlan said...

@CekbOlat-bOlat hahaha. aku mana reti lukis. :P

Snazzy Naz said...

stress ye? bole jer on9, tp jgn terlalu buang byk masa kat internet ye... :)

Azar Azlan said...

@Snazzy Naz hehe. okay snazzy. thanks :)

Farah Tuhar said...

draw a stick man . nie lgi best kowd tempat nak lpas tension . huahuahua

Azar Azlan said...

@Farah Tuhar tau takpe. lukis je ape yang rasa nak lukis. hehe

Zylee Rahman said...

Kalau stres, lepas geram dekat Twitter. Haha.

Azar Azlan said...

@Zylee Rahman HAHA. tu dah mesti :P

liza nora said...

hee..samalah.. stress coz nk final exam.. adeh

Azar Azlan said...

@liza nora haha. tau takpe. perkara biasa bagi seorang student :P