MAN CITY MALU DI TEMPAT SENDIRI!!



ASSALAMUALAIKUM WBT.

|| MAN CITY 2 - 3 MAN UTD ||

Siapa yang tak tengok match malam tadi, haa nie la result dia. Man Utd berjaya mengalahkan City.
Memang best tengok match malam tadi, lagi lagi first half. Tapi bila masuk second half je, busan sikit la. HEHE.

Aku ada letak sikit je gambar match malam tadi. Harap korang enjoyy ye :)












Siapa siapa yang nak tengok highlights, boleh tekan link kat bawah ye :)
enjoyy!!


p/s : Jangan lupa saksikan nanti LIVERPOOL vs MANCHESTER UNITED hujung bulan nie :)



Click my Churpchurp okay. Thanks :)

7 comments:

[PCL] said...

salam singgah, Man City malu tp aku tetap cm dulu..haha

Azar Azlan said...

@[PCL] haha. sama la gan aku. MU suka, tapi aku ttp cam dulu :D

susulemakmanis said...

ok..xsuka bola!hehe

! miss.ulat✿◕ ‿ ◕✿ ! said...

alaa , silap port la , tak minat MU tp peminat liverpool . :P
oke . jgn marah , miss ulat cepatII kodek keluar . :D

Azar Azlan said...

@susulemakmanis hehe. cik susu tak minat bola la pulak :D

Azar Azlan said...

@! miss.ulat✿◕ ‿ ◕✿ ! hehe. peminat liverpool ke? takpe, nnt kita lawan ey. :D

Nur Najihah said...

Walaupown sye gurl , sye minat bola :3