SEBAB MUSABAB...?!!




ASSALAMUALAIKUM WBT.

Hai hai hai, still ada lagi yang ingat aku tak? HEHE.
Hari ini baru aku ada kesempatan nak meng-update-kan belog aku yang memang dah lama sangat tak dikemaskini.
Semalam aku dah tukar layout dengan template.
Amacam, okay tak? Ke nampak biasa je?
Sebenarnya aku pun tak berapa pandai sangat nak edit edit benda alah nie.
Rasa rasa korang kan, apa yang aku boleh buat untuk men-cantik-kan lagi belog aku nie? HEHE.

Hari ahad aku hanya duduk dalam bilik ditemani nota dengan lappy je. HUHU.
Aku ingat nak pergi Hari Belia Negara, tapi aku sekarang ada kat Perlis kan.
Sangat jauh kott..
Diam tak diam aku dah nak final dah.
Wahhh macam tak caya je. HEHE.
Lepas nie tak boleh la nak berjimba dan main futsal malam malam sebab jadual draft final aku straight kott.
Takde gap langsung. Memang takde masa la nak study time tu. HUHU.


Apa apa pun aku akan cuba rajin meng-update belog aku nie.
Kalau nak cari aku, pergi twitter aku je. Aku selalu kat situ :)
Soalan aku :
korang rasa cara terbaik untuk study camne ek?
Aku tanya je tau, mintak pendapat.
Byee :D





12 comments:

✿Lady Ainaa✿ said...

terbaik untuk study adalah, manage masa tu betul2.. jgn masa makan kita nk study... lg satu, pastikan otak kita cukup dengan oxygen, senaman n makn secukupnya...

Ena pun teringin nk pergi sejuta belia, tp mls nk bergerak.. hakhak

Azar Azlan said...

@✿Lady Ainaa✿ wahh. terbaik la ainaa. nak try la. hehe. :D .untunglaa malas gerak. baru lepas makan latew. hehe

dilahbuzz said...

budak nak final kene duduk diam2... tp jangan over stdy plak.. kang gilerr jd problem pulak.. hihi..

goodluck dude!

Cik Ummi said...

study mase btul2 tgh segar.

kena tgk time badan kita jgk. kalau average otak kita boleh stadi mlm, better istiqamah stadi mlm. kalau otak boleh stadi ptg, selalulakn lah stadi ptg.. mcm tu jgk waktu2 yg lain.
make sure kena konsisten lah..
supaye otak tak terkejut kutu sangat..hehehe


p/s : tgh nk exam2 ni,jage pemakanan tu..elakkan makan megi !

emeliena said...

Heloooo brooo, blog yang ohsem ! By the way, good luck untuk final. Study, study .. Gogo chaiyook ;]

ejulz said...

wsalam.. ok la layout ni.. cool. hehe.. gud luck 4 study..

Nadzirah K. said...

study smart not study hard :)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://html.expresso.me/smileys

Azar Azlan said...

@Cik Ummi haha. nasib baik megi takde dalam loker. ;p

Azar Azlan said...

@emeliena thanks sistah :D

Azar Azlan said...

@ejulz cool ke? kalau cool aku biar jelaa. hehe. thanks :D

ieqa said...

Aku tukar layout, kau pun nak tukar jugak. Suka tiru aku kan?





Hahhahahaha

Azar Azlan said...

@ieqa haha. mane ade. kau tak habaq pun ;p