29HB.JANUARI.2013!

ASSALAMUALAIKUM WBT
BISMILLAH HIRRAHMAN NIRRAHIM

Selasa, Jam 0000, Tarikh 29.Jan.2013.

Alhamdulillah. Bersyukur aku kepada Allah tuhan yang menciptakan sekalian alam.
Tepat jam 12 pagi tadi bersamaan 290113, maka tepat la umur aku yang ke-23.
Syukur sebab aku masih lagi diberi nyawa untuk mencari bekalan dunia akhirat.
Rasa macam tak percaya pun ada yang aku dah 23 tahun. WOW!
Rasa macam baru semalam aku 19 tahun. HAHA.

Aku jarang sambut hari lahir nie.
Memang dari kecik tak sambut.
Paling kuat pun pergi KFC, melantak puas puas. HAHA.
Antara pesanan untuk aku dari abang @ShamKamikaze sempena birthday aku,

Pesanan ringkas.

Semoga aku sentiasa Istiqamah dalam melakukan amalan dunia dan akhirat.
Aminn~~

Terima kasih juga untuk kawan kawan yang wish-ed kat aku menerusi BBM, Whatsapp, WeChat, Twitter, Facebook, Text message dan on phone.
May Allah bless all of us. Aminn~~

Latest dari Azar, 290113.

notakaki: Selamat Hari Lahir untuk aku. :)

2 comments:

ZaloraTeamMY said...

Salam daripada Zalora Malaysia.

Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.

Kami ingin bertanya adakah anda pernah membeli-belah di www.zalora.com.my sebelum ini? Kami berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama anda.

Email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my.

Isteri Khalifah Uthman said...

sanah helwah. (=