TAKETHISLOLLIPOP SANGAT PSYCHO!!


AS'SALAM!

 Tadi aku ada try satu applikasi kat FACEBOOK yang sangat la best dan dramatik.
applikasi dia siap bagitau sekali apa data yang akan dia ambil dari akaun korang dan memudahkan korang untuk memahaminya, Macam contoh kat bawah nie,

*click gambar untuk lebih kejelasan.

Applikasi nie simple je dan tak serabut kan korang.
dia just nak benda benda penting je. So korang tahu la apa yang applikasi nie ambil dari data korang.
Apa apa pun korang try dulu applikasi nie.
Harap korang enjoy dan share dengan kawan kawan.
:)
p/s : rase macam kena stalk pun ada. style la. HAHA.

No comments: