UNDIAN LIGA JUARA JUARA!!


AS'SALAM!


Entry kali nie aku khas untuk peminat peminat bola sepak. Siapa tak minat boleh like je. HEHE.
Semua sedia maklum yang keputusan undian Liga Juara Juara (UEFA Champions League) dah keluar. Even team favourite aku gagal mara, Manchester United, glory tetap di hati #hellyeah, aku still akan follow up liga nie. Best kottt! HEHE.

Berikut adalah senarai penuh lepas undian di buat. Perlawanan pertama akan berlangsung dari 14 hingga 22 Februari 2012 dan perlawanan timbal balik akan diadakan pada 6 hingga 14 Mac 2012.





Nampak macam susah je laluan untuk Arsenal dengan Chelsea sebab dua dua lawan juara Itali kott. #wajibtengok.

p/s : Aku peminat Messi! HAHA.





2 comments:

DoRa Priscilla said...

Hi azar! bawa miao jalan2 sini ^^ hehe.. me Messi fans too!

Azar Azlan said...

@DoRa Priscillaso cute bwk miao miao. hehe. really? kita sama :)