BOLEH TAHAN KE...??



ASSALAMUALAIKUM WBT.



Seriously lama sudah aku tak update blogg nie sebab sangat sangat la busy minggu lepas dengan assignment dan test yang berlambak lambak. Hari hari ada test. Mane tak 'tepu' otak aku. HEHE.

So entry nie takde cerita pasal minggu lepas macam Apa jadi minggu lepas..?? dan Apa jadi minggu lepas versi 2..??. Dan kali ni aku nak cerita pasal Apa jadi minggu nie pulak. HEHE.

Nampak tak gambar  kat atas tu? Alaaa yang kat atas tu. Cuba scroll tgk. Nampak kan. Haa tu la apa aku nak buat minggu nie. Macam tak percaya kan yang aku nak 'STUDY'. HEHE. Aku memang terkenal dengan sifat malas aku yang membuak buak nie. Lagi lagi dah nak habis semester. Hati rasa nak balik je. HEHE. Tapi apa boleh buat, final aku kena harungi jugak. Ni la final pertama aku dekat UniMAP nie. Harap harap aku boleh la jawab.

Dengan kata lain, minggu nie adalah minggu untuk aku study je. Dan aku maybe jarang update blogg. Sorry la pada siapa siapa yang rajin datang blogg aku asyik tengok entry lama je. *mesti bosan kan* HEHE.

Kalau korang nak borak borak dengan aku, boleh je follow twitter aku. Aku rajin la jugak lepak kat twitter. nie twitter aku, arezar256 . Follow tau, aku kuat merepek je kat twitter tu. HEHE.

Dah dah, lari tajuk pulak. Apa apa pun korang doa la kan aku boleh jawab dengan tenang and lancar ye untuk final ni.
TERIMA KASIH :).


p/s : Tension study tak masuk, call lecturer pagi pagi buta. HEHE.






4 comments:

myra azraff said...

sukaaaa kartun trollface tu..>.<
walaupon buruk tapi smart..keh keh~

Azar Azlan said...

@myra azraffhaha. tau takpe. style je. :D

Live to Life said...

LOL

Azar Azlan said...

@Live to Lifelive to life plak nama kau. haha