TOLONG SAYA DAPAT MARKAH!!



ASSALAMUALAIKUM WBT.

Lama gila tak update. Ada yang rindu aku tak? LOL.
Actually aku sangat busy seminggu dua nie or maybe sebulan.
Yelaa, banyak benda nak settle, banyak benda nak buat.
Dah la dengan kelas aku tak pergi semalam, dan dan tu pulak lecturer buat quiz.
And I was like 'what?', and then I was like 'huh?' and then 'I wanna jump down from a building!'.
Arghhh rasa fucked dan down gilaa semalam.
Niat hari baru nak berubah taknak ponteng, tapi nak buat camne.
Ada kekangan yang menghalang. HEHE.

Tapi bukan tu aku nak cerita hari nie.
Aku nak gtau korang semua yang subjek TITAS aku ada bagi assignment atau nama saintifik nya 'kerja kursus' .LOL.
Lecturer aku suruh buat satu blogg yang berkaitan dengan TAMADUN ISLAM DAN TAMADUN ASIA!
Aku sendiri tak tau nak letak apa dalam blogg tu. So kalau korang ada idea sila sila la bagi cadangan kat blogg assignment aku tu ya. *Jasa baik akan dikenang! :)
Dan jangan lupa follow blogg tu sebab ada markah. Dan juga twitter ya.
Thanks kawan kawan.
InsyaAllah aku akan follow balik.
Jangan risau!

KLIK SINI UNTUK FOLLOW :)

notakaki : kalau ada idea nak suruh aku tambah apa apa kat blog tu gtau la :)





10 comments:

Cik Nurul said...

HI salam kenal & singgah.. ;)

Nana said...

copy paste tenet jer..senang..haha

hana said...

erm..
de ye kne wat cmtu tuk sbjek titas??
sye dulu x de pn..
hihih

yana yani said...

try cari dekat scribd :)

haniungu said...

letak la banyak pic pic menarik :D dulu kitaorang kena buat folio , kitaorang letak pic banyak banyak pasal pengaruh arab dalam ketamadunan melayu . hee

Azar Azlan said...

@Cik Nurul wsalam cik nurul. mai mai singgah mai. ;p

Azar Azlan said...

@Nana buat masa skang, itu la jalan terbaek. LOL

Azar Azlan said...

@hana takde ke? untunglaaa . hehe

Azar Azlan said...

@yana yani mmg situ pun saya pergi cari maklumat. hehe

Azar Azlan said...

@haniungu buat folio? alaa lebih kurang latew dgn blogg. hehe