PENCARIAN SUPER BLOGLIST 2ND HALF YEAR 2012 BY BLOG FADZMIE!!




ASSALAMUALAIKUM WBT.




Ini adalah segmen pertama dari blog Fadzmie.
Jum ramai ramai kita sokong segmen pertama blog nie. :)


Click je banner kat atas tu untuk join.
Tarikh tutup : 1 Ogos 2012.

notakaki : Jadi blogger dah nak dekat setahun, tapi satu segmen pun takde. Huhu.

10 comments:

Azza Afdzal said...

rajinnye nye dye join huhu

Azar Azlan said...

@Azza Afdzal takde la rajin sangat. kadang2 je. hehe.

Fadzmie Mohamad said...

Thanks sudi join bloglist saya. Sama-sama kita tunggu penutup segmen ni ya. ;)

Azar Azlan said...

@Fadzmie Mohamad no biggie la bro :)

Hazwani Harun said...

Singgah dri segmen yg same =)

MISS Z BERCELOTEH said...

Miss z datang sini :)
dari segmen yg sama

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/pencarian-super-bloglist-2nd-half-year.html

Diera Tekikushika said...

hai slm perkenalan. dtg mlwt sini. jom g blog saya pulak meh.. =)

Mia Liana said...

singgah sini.. dan follow

http://www.mialiana.com/2012/07/pencarian-super-bloglist-2nd-half-year.html

Cioccolato World said...

datang ke sini terjah kamu, good luck and salam kenal, dieya follow kamu
jom singgah blog dieya ---> http://www.dieyaworld.com/2012/07/pencarian-super-bloglist-2nd-half-year.html

dieya nak bagi hadiah nak tahu macam mana nak dapat hadiah dari dieya
terjah sini ---> http://www.dieyaworld.com/2012/07/dieya-nak-bagi-hadiah.html

★ ɥɹɐן ɐʎɐʎ said...

Asalamualaikum Tuan blog !

Yaya dari segmen yang sama . Jemput singgah ye . ^^v

http://yayalarhsecret.blogspot.com/2012/07/pencarian-super-bloglist-2nd-half-year.html