SETAHUN DAH..?!




ASSALAMUALAIKUM WBT.


Selamat ramadhan untuk semua.
Bulan bulan puasa nie memang selalu sangat aku bangun awal, dan time time bangun awal nie la aku mula membebel untuk korang semua.
Hari nie aku taknak bebel lagi dah, buat sakit mata korang je pepagi nie. Hehe.
Cuba tengok gambar kat bawah.


Eh? Birthdayy siapa pulak tetibe nie?
Birthdayy aku ke? Lambat lagi okay. 29hb.Januari. Mohon ingat! Haha.
Actually, hari ni adalah hari jadi blog aku. Dah setahun aku ber-blog-ing.
Macam tak percaya pun ada yang aku dah berkecimpung dalam dunia blogger selama setahun.
Walaupun tak famous mana, tapi cukup la aku menulis untuk pengunjung aku. :)
Ingat lagi masa aku memula buat blog, orang yang datang blog aku semua cakap blog aku nie blog lipas sebab header aku gambar kartun yang takutkan lipas.
Terus melekat nama tu. Haha.


Ucapan terima kasih yang tak terhingga kepada semua pengunjung dan followers aku yang dah mencecah 1091. Takde la banyak mana, tapi aku hargai semuanya. :)
Aku harap korang terus support blog lipas aku nie.
Nak bagi idea pun boleh untuk meningkatkan mutu dan keunggulan. Haha.
Jangan lupa bookmark blog aku. Mengade pulak aku. Haha.

notakaki: Semua benda dalam blog adalah benda yang sama sejak pertama kali aku ber-blog.

7 comments:

Marya Yusof said...

Tahniah! Moga terus berbloging! :))

Azar Azlan said...

@Marya Yusof InsyaAllah. terima kasih. :)

sophysonline said...

congrats! happy bufday to your blog :)

Azar Azlan said...

@sophysonline thanks sophy. :)

ieqa said...

Selamat hari jadi blog lipas.
Mana kek Secret Recipe nye??

Muahahaa

Azar Azlan said...

@ieqahahaha. nak kek disaluti lipas ke? ;p

Siti Aniza said...

hahaha.. untunglah.. aku tak ingat bila aku buat blog.. malas nak ambil kisah.. btw, terimalah dari saya



happy birthday to you
happy birthday to you
happy birthday to your blog
happy birthday to you

:)