SIAPA CAKAP TAK COMEL..?!!

ASSALAMUALAIKUM WBT

Selamat Hari Deepavali.
Tak kira la korang melayu ke, cina ke, india ke, atau bangsa lain, yang penting kita dalam satu Malaysia.

Semalam aku keluar pergi jalan jalan kat Alor Star. Niat nak pergi layan Mcd, tetibe pulak ternaik wayang. Apa lagi, usha la cerita. Bila tengok list cerita, ada dua cerita je.
  dengan.

Kalau ikut pilihan aku memang aku nak tengok Skyfall, tapi disebabkan majoriti nak tengok Istanbul, aku pun join la. Kang merajuk pulak. LOL.
Layan jugak cerita nie, dia ringan dan Istanbul sangat cantik.
Mata aku tak habis habis tengok Lisa. Eh?
Comel doe dia dalam cerita nie. Kalau aku dapat serumah dengan dia pun boleh sangkut.
Cerita dia best la kalau layan dengan awek. Kalau nak layan dengan member (bagi lelaki), baik download, layan dalam bilik je. Haha.
Enjoyy!!

Tak comel ke nie? Haha.

notakaki: Boleh tak kalau aku nak pasangan yang comel macam Lisa nie? LOL.

6 comments:

amranaiman said...

boleh kalau ade jodoh x kemana :D best ke istanbul tu?

Azar Azlan said...

@amranaiman aminnn :) .best ke tak? hurmm, kalau mmber yang dah pernah pergi, dorg cakap tempat tu best. banyak tempat cantik.

huahua said...

http://peaceder.blogspot.com/2012/11/peaceder-muhasabah-diri-cara-qada-solat.html.. follow me back..nice ur blog

Azar Azlan said...

@huahua thanks :) will do, insyaAllah.

syamimihaziqah said...

Aku pun baru tengok cite ni semalam.
Ya Allah comel gila Lisa!!
Bole tak aku nak comel macam Lisa?! =.=

Azar Azlan said...

@syamimihaziqah hahaha. kau takyah nak mcm lisa sgt. nnt aku syok kat kau. hahha